photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, December 8, 2011

Megafon, November 2011

Gatestil

Photobucket

Ella Stormark (21) føler seg alltid fin i svart skinnjakke og boots, men innerst inne kunne hun tenkt seg å være en pirat.

Jeg liker å kle meg røft og har vokst opp med musikk som Ramones, Motörhead og Led Zeppelin, noe som sikkert gjenspeiles i stilen min.
-Hva er typisk "Ella"?
-Svart! Nesten hele garderoben min er svart, og så går jeg stort sett med skinny jeans med høyt liv. For å gjøre antrekket litt mer spennende, hiver jeg på en del tilbehør. Mitt motto er at det aldri kan bli for mye! Jeg har foreksempel hauger med sølvringer og sjørøverinspirerte korssmykker.

Photobucket

- Hva legger du vekt på når du kler deg?
- Jeg prøver å kle meg litt etter Bergensværet, men det er ikke alltid så enkelt. Derfor kommer det som regel an på dagsformen. Nå i vinter skal jeg pakke meg inn i cardigans, store skjerf, og tykke kåper. Jeg har funnet vinterdrømmen som er en lang foret skinnjakke fra Acne. Den er nydelig, men desverre støtter ikke sparekontoen min det kjøpet.

Et av Ellas beste kupp er Alexander Wang-vesken som hun fant på internett til 40% avslag.
- Den er dødsfin! Svart skinn, og akkurat passe stor nok til at jeg får plass til alt jeg trenger, pluss litt til. Jeg har brukt den så og si hver dag etter at jeg kjøpte den. Som moteblogger syns hun det er spennende å ha oversikt over hva som rører seg i motebildet, men følger ikke trendene slavisk.

Photobucket

- Moteinteressen har blitt sterkere med årene, og jeg lar meg selvfølgelig inspirere av trender. Likevel er det viktig for meg å beholde et personlig preg på antrekket. Det henger nok sammen med en bevisstgjøring rundt hva jeg liker og hva jeg føler meg komfortabel i. Nå vet jeg akkurat hva jeg vil ha, og hvordan stilen min er.

Ellas største inspirasjonskilde er skuespilleren Johnny Depp. Mest på grunn av hans lekne bruk av hatter, smykker og ringer, men også fordi han får lov å være ekte sjørøver på filmlerretet.
- Han ser alltid så sinnsykt bra ut! Jeg elsker han som Jack Sparrow i Pirates Of The Caribbean filmene. Om jeg kunne gått kledd som en pirat hver dag hadde jeg nok gjort det. På armen har jeg til og med en Jack Sparrow tattovering!

Photobucket

- Hva er det som fascinerer deg sånn med pirater?
- Jeg vet ikke helt, det har bare alltid vært slik! Jeg husker alle de andre jentene i barnehagen alltid ville kle seg ut som prinsesser, mens jeg skulle kle meg ut som Kaptein Sabeltann, hehe. Jeg kunne av og til ønske at jeg var født på 1700 tallet om bort på et skjørøverskip!

Bilder og tekst av Maren Stette Mosaker og Stine Fantoft Berg, jentene bak FIN.

6 comments:

 1. Hvordan har du blitt så kul? Digger'e!

  ReplyDelete
 2. åh, skoene dine, de er rå. det er forsåvidt du også.

  ReplyDelete
 3. Så kjekt å lese! Dumt at eg gløymde å kjøpe November utgava :-(

  ReplyDelete
 4. Fine bilder! Er det London du skal flytte til?

  ReplyDelete
 5. SV: Mette!! Jeg har ikke sett kommentaren din før NÅ! Hehe, men tusen takk for det, så gøy å høre :D Håper du har hatt en fin jul!:-)

  ReplyDelete