photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, December 27, 2011

Speil, speil, på veggen der

Photobucket
Jakke og sko fra Acne, bluse og bukse fra American Apparel.

Photobucket
Kjole og sko fra Acne.

Tilfeldige bilder som plutselig dukket opp på mobilen. Tydelig at jeg har for mye fritid. Jeg har hatt en fin jul sammen med familie og venner, og i går havnet meg, Katrine, Kristine og Espen på fest ganske så langt ute på landet, og det endte som det måtte. Med hamburger på bensinstasjon klokken tre, og Kristine sovende i forsetet på bilen med hodet mellom beina.

Humøret er egentlig ganske bra for tiden, takket være mine fine venninner, det faktum at jeg flytter til London om fire uker, all den gode maten jeg har spist de siste dagene, og ikke minst sukkeret fra all brusen jeg har drukket. En annen ting som sikkert hjelper på, er at jeg har fått meg verdens fineste kjæreste, med brunt hår, brune øyne, og smilehull. Åh, livet er fint dere.

7 comments:

 1. Så koselig å høre! Nyt livet søta :D

  Ja, noen av de beste godsakene finnes hos Acne! Hihi :)

  ReplyDelete
 2. jeg har så lyst på den jakka...
  gratulerer med ny kjæreste.

  ReplyDelete
 3. Fine bilder....
  tenk at du flytter om fire uker.. hva var det du skulle der igjen?
  merker man blir litt rastløs i romjulen.. Ble en liten shoppingrunde på meg, og endte med jakke fra Acne...

  ReplyDelete
 4. Gratulerer kjære du, unnder deg alt fint som måtte skje med deg! :D

  sv: hehe, ja jeg har blitt passe hekta på en god del ting allerede, instagram!!

  ReplyDelete
 5. Det er bra du har kost deg masse :) London nærmer seg absolutt. Jeg skal på helgetur der om ca fire uker også. Gleder meg!!

  ReplyDelete
 6. looking good! og ingenting er vel som en ekte landlig fest? haha

  ReplyDelete