photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Friday, January 28, 2011

Weekday SS 2011

Photobucket
Cant wait!

Monday, January 24, 2011

Cross my heart

Photobucket
From "Glitter".

Thursday, January 20, 2011

Jackets

Photobucket
Ny ullkåpe til meg, og skinnjakke til Kent. Begge fra Weekday. Prisen? Kåpen er satt ned fra 1200 kroner til 80(!!) kroner, og skinnjakken fra 1800 til 80(!!!!!!!!!!!!). Det ER så mye salg nå, helt sinnsykt! Løp og kjøp, sier bare jeg.

I kveld drar jeg til Oslo, for å feire 50 årsdagen til moren til Kent, så da kommer jeg hjem minimum fem kilo tyngre.

New coat for me, and leatherjacket for Kent. Both of them are from Weekday. The price? The coat originally costed 1200 NOK, and the leatherjacket costed 1800, but now, both of them costs 80 NOK, insane! Half the store is on sale, so you can make some bargains.

Tonight, I'm leaving for Oslo. We're spending the weekend celebrating Kent's mother's birthday, so I'll come home at least 5 kilos heavier.

Tuesday, January 18, 2011

Fringes

Photobucket
Ny topp fra Bik Bok, kjøpte den i en rustrød farge også. Åh, jeg blir så finfin til våren. Jeg mangler bare den perfekte skinnjakken, syns ikke jeg finner den noen steder. Noen som vet hvor jeg kan finne en fin, svart bikerjakke i ekte skinn i Bergen?

New top from Bik Bok, I also bought it in an orange/red colour. I will look great when spring comes, I only have to find the perfect leather jacket. Anyone who knows where I can find a black bikerjacket, in real leather in Bergen?

Monday, January 17, 2011

Waiting for the sun

Photobucket
Jeg gleder meg sånn til våren og sommeren, kunne slenge på en tynn jakke, og gå ut, uten å fryse. Jeg er absolutt ikke et vintermenneske, står ikke på ski, slalåm eller snowboard. Jeg bare sitter inne og fryser, fra november til mars, eller april. I dag har jeg kjøpt to sommertopper, virker som om det er en evighet til jeg får brukt de, men plutselig er det litt lysere om morningen, og litt mildere temperaturer. Og plutselig, begynner det å bli grønt. Åh, når det blir grønt, det er det beste som finnes! Fram til det, har jeg tenkt å ligge her under teppet.

Saturday, January 15, 2011

Weekday Favourite # 6

PhotobucketPhotobucket
Zodiac Snake Blouse, 500 NOK

Endelig, ny bluse fra Weekday, den ER så fin, og helt fantastisk myk! Fargen er mye kaldere i virkeligheten, og kommer til å være dødsfin på solbrun hud, kanskje jeg må ty til solarium?

Finally, new blouse from Weekday, I love it, and the fabric is soo soft! The color is much colder in real life, and it'll look amazing when I'm tanned.

Photobucket

Men, jeg lurer på en ting, og det er om jeg skal sy ermer på den. Den er kjempefin som den er, men kanskje ikke så praktisk om man skal ha jakke utenpå? Som man som regel har, i dette iskalde vikinglandet. Jeg får prøve å tråkle, og se om det kan bli fint, vil ikke ødelegge en ny, kjempefin bluse.

The only thing I'm not sure about, is the sleeves, or the lack of them. Maybe I'll try a "DIY" project? I love it the way it is, but maybe not that practical if I have to wear a jacket over it? And in this freezing country, I always have to wear a jacket. I think I'll give it a try.

Thursday, January 13, 2011

Blouses

Photobucket
Etter at jeg begynte å jobbe på Weekday, har jeg tydeligvis blitt blusegal. Alle disse ovenfor, er fra Weekday, og henger trygt i garderoben min, sammen med andre bluser fra Bik Bok, H&M, Acne og Filippa K. Min neste investering er en fantastisk fin en, "Zodiac Snake Blouse" heter den, og den er, perfekt! Og selvfølgelig, fra Weekday. Den er så fin at jeg ikke kan beskrive den, så jeg får heller bare vise den etter jeg har kjøpt den, som forhåpentligvis blir i morgen.

After I started working at Weekday, I've discovered my love for blouses. All of theese above, are from Weekday, and is safe in my closet, joined by other blouses from Bik Bok, H&M, Acne, and Filippa K. My next investment is amazing, it's called "Zodiac Snake Blouse", and ofcourse, it's from Weekday. Word's actually can't describe it, so I guess I'll just have to show you when I get it, which hopefully is, tomorrow.

Wednesday, January 12, 2011

Home

Photobucket
Photobucket
Sånn ser det ut hjemme hos meg nå. Blomster, telys, og pledd. Noe må man jo gjøre når det er mørkt som natten klokken fire. Nå har jeg passet min yngste lillesøster i noen timer, og nå tror jeg at jeg skal slenge meg på sofaen resten av uken dagen. Ha en fin kveld!

This is my home right now. Flowers, candles, and blankets. Have to do something when it's dark at four p.m. I've babysitted my youngest sister for some hours, and now I think I want to relax on the couch for the rest of the week night.

Sunday, January 9, 2011

Dancing queen?

Photobucket
Lashes tee fra Weekday, brukt som kjole.
Lashes tee from Weekday, worn as a dress.

På fredag var jeg i bursdag til Caroline og Kristine, som fylte 21. Kent var hjemme, så fine Henrikke var min date, og ikke minst dansepartner! Det var en kjempekoselig kveld, og klokken to, haltet jeg meg hjemmover på isen, i høye hæler.

Friday night, I went to Caroline and Kristine's birthdayparty, they turned 21. Kent was at home, so darling Henrikke was my date, and dancingpartner. It was a great night, and at two a.m, I limped home on the ice, in high heels.

Saturday, January 8, 2011

Hard Rock Boots

Photobucket
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker svart, og ikke minst svarte boots. For øyeblikket har jeg lagt min elsk på disse fra Nelly.com, til 399 kroner. Jeg har jo en del sko, men er alltid plass til et par til i garderoben, eller?

Monday, January 3, 2011

Roy cardigan

Photobucket
Se så fin, passer til alt. Tror jeg helst ville hatt den i grått. Eller svart. Kanskje begge? Den er fra Weekday, men vi har selvfølgelig ikke fått den i Bergen.

Sunday, January 2, 2011

Proenza

Photobucket
Proenza Schouler medium leather satchel bag.

Jeg har så lyst på denne vesken, den er helt perfekt! Den har plass til alt jeg trenger, lommebok, mobil, kortmappe, nøkler, håndkrem, rosebud, almanakk, et par penner, en vannflaske, og en paraply. De fleste veskene mine er egentlig littegrann for stor, eller for liten, men denne, åh, perfekt!

Saturday, January 1, 2011

Happy New Year!

Photobucket

Håper alle har hatt en kjempefin feiring! Det ble rolig feiring hos oss, med en kjæreste med influensa, og en bestevenninne med en kjæreste med omgangssyken, satt vi og så på Graham Norton show når klokken slo tolv. Fin måte å ringe inn det nye året på, spør du meg.

I hope everyone had a great evening! We had a quiet night, and when the clock turned twelve, we were watching the Graham Norton Show. A great way to spend the evening, if you ask me.