photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, May 31, 2011

Homemade

Photobucket

Photobucket

Fant frem mine gamle perler som jeg kjøpte for et par år siden når jeg jobbet på lekebutikk, og perlet noen armbånd. Har helt glemt hvor gøy det er å perle, nå skal alle lillesøstrene mine få perler til bursdag og jul, så skal jeg komme på perlebesøk!

//

I found some old perls that I bought a few years ago when I worked at a toystore, and made some bracelets. I had totally forgot how fun it was, so now all my littlesisters are getting pearls for christmas, and I'm going to pearl with them.

Saturday, May 28, 2011

Weekday Wishlist

Photobucket

 • Cheap Monday "Kendra Dress" 500 NOK
 • Cheap Monday "Jose Sweater" 600 NOK
 • MTWTFSS "Halfday Shorts" 300 NOK
 • MTWTFSS "Gemeni Sunglasses" 200 NOK

Akkurat nå er dette øverst på ønskelisten fra Weekday. Shortsen er vi selvfølgelig utsolgt for i XS, krysser både armer og bein for at den kommer inn igjen snart! Kjolen vil jeg bruke som et skjørt, åh, fint! Nå syns jeg godt at det kan bli sommer her i Bergen by.

//

Right now, this is at the top on my wishlist from Weekday. Ofcourse, we don't have the shorts in XS, fingers crossed that we'll get it in next week! The dress I would want to wear like a skirt. Now it's time for summer to come. 

bloglovin

C'est de la Merde

Photobucket

Toby & Ella.

Tuesday, May 24, 2011

Oslo

Neste onsdag reiser min kjære og jeg til Oslo, og blir der i fem dager. Derfor trenger jeg ideer til butikker, steder, cafeer og andre ting som må sees når man er i Oslo. Jeg er nemlig litt lei Karl Johan, derfor spør jeg dere. Hvor finner jeg de beste vintageskattene? Hvor bør jeg gå for å spise lunsj? Hva MÅ jeg se når jeg er der? Alle tips tas imot med stor takk!

Photobucket

Monday, May 23, 2011

Leo

I dag hadde jeg kort vak på jobben, fra fem til kvart over åtte, og deretter løp jeg hjem for å rekke Top Model. Trosset både vind og vær, der har dere meg, alt for TV!

//

Today I worked a short shift at work, from five to eight. After thar I ran home to watch Top Model, That's me, I'll almost do anything so I dont miss my TV shows.

Photobucket
Cardigan fra Gina Tricot, jeans fra Bik Bok, smykke fra Panduro, armbånd fra H&M og Rockmerch, og ringer fra Indiska og Thailand.
Cardigan from Gina Tricot, jeans from Bik Bok, necklace from Panduro, bracelet from H&M and Rockmerch, and rings from Indiska and Thailand.

Photobucket

Photobucket

Saturday, May 21, 2011

Fringes

Photobucket

Etter en tur ut på Gina Tricot, er kontoen litt tommere, og skapet litt fullere. Og ikke minst, Ella er litt gladere! Utrolig hvor mye nye klær kan gjør for humøret. Stygt å si det, men lykken kan kjøpes. Hvertfall nesten. Nå må det bare bli litt varmere i luften, så jeg kan bruke de nye klærene mine. Om det ikke blir varmt i Bergen, får jeg heller bruke de når jeg skal til Oslo om en og en halv uke, satser på sol og varme i Tigerstaden!

//

After a trip to Gina Tricot, my wallet is a bit emptyer, and my closet is fuller. And I'm much happier! Amazing what new clothes can do to my mood. I hate saying it, but happiness can be bought. Or at least almost. Now it just has to get a bit warmer so I can wear them!

Photobucket

Photobucket

bloglovin

Gone shopping

Nå stikker jeg på shopping, jeg liker nesten ingen av klærene mine, må ha vært midlertidig blind når jeg kjøpte de.  Krysser både fingre og tær for at jeg finner noe fint, hvis ikke må jeg vel bare gå naken fremover.

Photobucket

bloglovin

Thursday, May 19, 2011

19.05.2011

Photobucket

De siste dagene er jeg blitt et par CD'er og en kjole rikere, og en mobil fattigere. Hvorfor noen vil stjele en HTC skjønner jeg absolutt ikke, men det er vel bare den perfekte unnskyldning til å kjøpe seg iPhone. Men før jeg får skrapt sammen nok penger til den, får jeg heller leve litt isolert fra samfunnet. Eller være superaktiv på Facebook, jeg stemmer for sistnevnte.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en runde på IKEA med mamma, vi er på IKEA flere ganger i måneden og spiser frokost, lenge leve! Og nå, står kjøretime på planen. Jeg har funnet ut at jeg er nødt å bli voksen, og en av tingene man må ha for å være voksen, er lappen. Så pass på alle i Bergensområdet, nå skal Ella ut i trafikken. Neida, dere trenger ikke passe på, jeg er egentlig ganske flink.

//

The last couple of days I've gotten a few CD's and a dress richer, and a cellphone poorer. Who steals an HTC cellphone? For me, it's the perfect excuse to buy an iPhone. But until then, I guess I'll stay isolated from the rest of the world, or just make hang out at Facebook.

Today me and my mom went to IKEA, we're actually at IKEA several times a month, eating theire continental breakfast, yum! And now I'm off for my driving-lessons, I almost feel like an adult! When I get my lisence, I'm officially grown up.

bloglovin

Sunday, May 15, 2011

4 years ♥

Photobucket

Photobucket

Photobucket

I går hadde meg og Kent 4 års dag, og jeg fikk VERDENS fineste smykke av han, jeg dør! Snakk om å vite hva jeg liker! Dagen begynte med å titte litt rundt i byn, hvor det ble en ny kjole til 17 mai, og noe småting. Etter det gikk vi på indisk resturant, hvor jeg kan med hånden på hjertet kan si at jeg spiste det beste jeg noengang har smakt! Deretter gikk vi på kino og så filmen "Arthur", som levde opp til alle forventninger, og kanskje litt mer. Alt i alt, var det en superfin dag, med min fine kjæreste.

//

Yesterday I celebrated 4 years anniversary with my boyfriend, and he gave me this amazing necklace, I love it!! We went out for indian food, and then saw the movie "Arthur", which was better than expected.

Photobucket

♥♥♥♥♥♥♥

Sunday, May 8, 2011

Summer in the city

Photobucket
Hatt fra Bik Bok, jumpsuit fra MTWTFSS Weekday, tote fra Weekday, sko fra Din Sko.

Meg og Kent tok oss en spasertur i det finet været, og endte opp på middag hos mamma. Håper alle har en herlig søndag i det fine været!

//

Hat from Bik Bok, jumpsuit from MTWTFSS Weekday, tote from Weekday and shoes from "Din Sko".

My boyfriend and I took a trip in the lovely weather, and ended up at my mom's place for dinner. Hope everyone is having a nice sunday!

Saturday, May 7, 2011

Brenda Mini vs: Brenda

Photobucket
Åh, jeg har sånn problemer med å bestemme meg. Fra før av har jeg Donna Hobo bag, og jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke trengte flere designer vesker, ettersom den er helt perfekt! Men - nå har jeg altså funnet ut at jeg vil ha en mindre veske også, jeg trenger jo ikke bære med meg kalender, iPod, og notatbok når jeg skal på byn. Så nå er disse to øverst på ønskelisten, men jeg kan jo ikke velge begge! Så spørsmålet er vel, Brenda Mini Camera Bag, eller Brenda?

//

I cant decide wich one to choose! I already have the Donna Hobo bag, but I need a smaller one aswell, for nights out. So the question is, Brenda Mini Camera Bag, or Brenda?

Changes

Photobucket
Photobucket
Jakke H&M, skjerf Cubus, jeans Cheap Monday "Second Skin", tote Weekday.

Etter nesten fem år med "vanlig" ring i nesen, var det på tide å oppgradere, og etter å ha vurdert septum piercing i en evighet, trengte jeg bare et lite dytt, og vips! Der satt jeg i stolen på Let's Buzz med nålen gjennom neseveggen. Jeg er veldig fornøyd, men må innrømme at det er litt trist at den andre er borte. Men - kunne jo ikke ha begge, når det kommer til piercinger er det sant det de sier, less is more. Iallefall når det gjelder i en og samme nese.


//

Jacket H&M, scarf Cubus, jeans Cheap Monday "Second Skin", tote Weekday.

After almost five years with a regular nose-piercing, I upgraded to septum. Very satisfied, eventhough I kinda miss the old one.

Friday, May 6, 2011

Weekday Bergen 1 år ♥

Photobucket
I dag er det et år siden Weekday åpnet i Bergen. Et år sammen med fine kollegaer, i en fin butikk. Og ikke minst, et år med personalrabatt, som har sørget for at garderoben er tipp topp. Gratulerer med ettårsdagen!

Monday, May 2, 2011

HAHA

Vet ikke hvem jeg skal synes mest synd på i dette bildet, meg, som ser ut som om mjeg er to meter, eller Mads som ser ut som en dverg.

//

I don't know who to feel sorry for in this picture, me, for looking like a giant, or Mads, who looks like a midget.