photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, August 31, 2011

Something new...

Photobucket

Photobucket

 • Raya Mohair Cardigan
 • Needle
 • Canada
 • Quartz
 • Skin

Photobucket

 • Wonder Tencel x 2
 • Best Leather
 • Sensational Shorts
 • Belief Tencel
 • Wave Denim skjorte (som jeg glemte å ta bilde av)

Vel, føler det blir litt ironisk at dette innlegget kommer rett etter et jeg har klaget på klærene mine. Men, jeg klager altså ikke disse klærene. Dette er da det jeg har kjøpt etter jeg begynte på Acne. Så jeg tror jeg bare lar vær å sjekke nettbanken på en stund, jeg.

Men - nå skal jeg ikke lyge, jeg har fått pittelitt sponset, og gunstig personalrabatt på det andre. Men det har jo likevel blitt en del. Men må man så må man, og jeg !

Shortsen var jeg så heldig at jeg fant nederst i bunken med personalbestillinger, og hun som skulle ha den hadde helt glemt den, og lot meg kjøpe den, og den er fantastisk. Rett og slett.

Tuesday, August 30, 2011

Like a virgin

Photobucket

Dette bildet, det likte jeg skikkelig godt! Skjerfet, øyenbrynene, sminken, øredobbene, alt! Om jeg kunne kledd meg i akkurat hva jeg ville nå, ville det nok blitt noe i den duren. Men likevel - føler jeg meg som verdens kjipeste for tiden. Klesmessig altså, personligheten er selvfølgelig på topp!

Hvordan kan jeg ha så klare meninger om hva jeg liker og vil kle meg i, men ende opp med å føle meg dødskjedelig hver eneste dag?


Nei, nå blir jeg 21 om en uke, og reiser til London om under tre, da skal jeg se på det som en mulighet til å kvitte meg med alle de gamle klærene, og kun kjøpe ting som skriker Ella. Er vel bare til å sette seg ned å begynne på handlelisten!

Sunday, August 28, 2011

Puppy love!

Photobucket


Photobucket

Åherregud, i dag har jeg vært på besøk hos mamma og hilst på den nye babyen deres. Jeg trenger vel ikke si at jeg holdt på å bryte sammen i forelskelse når jeg møtte han?! Han har ett blått og ett brunt øye, og er den fineste og snilleste hundevalpen i hele verden! Nesten så jeg angrer at jeg flyttet hjemmefra. Blir nok noen turer hjem til mor de neste dagene, for å si det sånn.

Nå skal ikke dette bli en hundeblogg, men NOEN hundebilder må det jo bli av den lille hjerteknuseren. Jeg tror kanskje han er mannen i mitt liv.

Saturday, August 27, 2011

Jeg lever!

Photobucket

Joda, jeg er fremdeles i live. Siste uken har gått så fort, så har rett og slett ikke funnet tid til å oppdatere. Har minst tusen nye ting å vise dere siden sist! Eller, kanskje ikke tusen, men noen. Men - det blir ikke i dag. I kveld skal jeg nemlig trosse vind og vær, å gå ut å gjøre byen uttrygg.

Monday, August 22, 2011

Facehunted

Photobucket

Bilde: Yvan Rodic.

Med en promille på tusen ble jeg facehuntet på lørdag av Facehunter, Yvan Rodic. I et tappert forsøk på multitasking ved å både smile og holde øynene åpen, endte det opp med at jeg bare så helt gal ut. Vel, galning eller ei, her har du meg, HEHE.

Sunday, August 21, 2011

20.08.2011

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dagen i går startet på en fantastisk Kaizers konsert med Katrine og Maria, før vi fortsatte bort på 3 års feiringen til Acne Studio Bergen. Der ble vi møtt av ballonger, fri bar og selveste Facehunter. Etter det gikk vi en liten tur bort på Garage, før vi dro hjem og spiste taco til nattmat.

Dagen i dag har mildt sagt vært slapp, det ble pizza til frokost, og mest sannsynlig kinamat til kveldsmat. Og et par liter Cola. Men det er jo søndag, så da er det lov.

Friday, August 19, 2011

Alexander Wang Kat Cap Toe Boots

Photobucket

En ting jeg skal på jakt etter i London, er disse skoene fra Alexander Wang. Åh, jeg håper så inderlig at jeg finner de, i mine øyne er dette de perfekte skoene!

Wednesday, August 17, 2011

17.08.2011

Photobucket 
I dag har jeg vært på jobb i ti timer, med personalmøte etter jobb med Hans og Hege (Golf) fra Acne. Vi fikk en sniktitt på hva som kommer inn på Pepper og Pepper 2 til høsten, og jeg sier bare, gled dere! Så sinnsykt masse fint! Tør ikke engang tenke på alt det fine vi får inn på Acne Studio..

Sånn ellers har jeg endelig kjøpt meg skinnbuksen på bildet over, og jeg er superfornøyd!! Tenker at jeg må bruke den på lørdag på Kaizers konserten, etterpå skal jeg nemlig på fest i forbindelse med at Acne Studio Bergen feirer 3 år. Er ikke bare bare å kle seg, når man skal på fest med Facehunter!

Tuesday, August 16, 2011

Foto: www.ellastormark.com

Photobucket

Photobucket

Jeg anbefaler alle å kjøpe det nyeste Mag, og lese intervjuet om Jared Leto. Ta en ekstra titt under bildet fra Hovefestivalen, "Foto: www.ellastormark.com". Det er meg, det!

Monday, August 15, 2011

Vinn Kaizers billetter!!

Photobucket

Jeg er så heldig at jeg skal få dele ut to billetter til Kaizers konserten i Bergen førstkommende lørdag, 20. august! Jeg skal der selv, og gleder meg som helt sinnsykt mye!

Vil du på konserten? Legg igjen en kommentar om hvorfor akkurat DU skal få vinne, og lik innlegget på Bloglovin. Husk å skrive mail adresse! Lykke til :-)

Konkurransen er avsluttet! Var så vanskelig at det ble loddtrekning, vinnerne er kontaktet på mail.

Photobucket

Sunday, August 14, 2011

Fyll hodets tanker

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hadde en fantastisk gøy kveld i går! Begynte med vors hos oss med mange venner og nye bekjente, før turen gikk videre til Hulen der det var Fyll hodets tanker, der vi danset til de stengte, før vi fortsatte vi hos oss frem til klokken syv i morges.

Dagen i dag startet med egg, bacon og bønner, breakfast of champions! Og nå ligger vi som slakt på sofaen og funderer på hva vi skal ha til middag, krysser fingrene for kinesisk take away, yum!

Photobucket

Photobucket

Saturday, August 13, 2011

Bergens guide

For et par uker siden var det en jente som skulle flytte til Bergen som lurte på om jeg kunne lage en liten guide med butikker, cafeer osv, så her kommer den!

KLÆR:

Eksklusivt:

PhotobucketPhotobucket
 • Om man vil handle litt eksklusivt vil jeg anbefale Nygårdsgaten, der finner man butikker som Acne, Pepper, Pepper 2 og Filippa K.
 • Pepper fører merker som T by Alexander Wang, Surface to Air, The Local Firm, APC, Carhart og mer! Du finner nettside og info her.
 • På Pepper 2 finne du Acne, Veronica B Vallnes, Jil Sander Navy, Carven, og flere. Nettside her.
 • I Strandgaten uteover mot Nordnes finner man Lot 333, og Nova.

Photobucket

 • I starvhusgaten, som er samme gate som Galleriet ligger i, finner man også Retro, hvor man får tak i Malene Birger, Stella McCartney, Alexander Wang og mye mer.

Budsjett:

 • Ved Torgallmenningen finner man Galleriet som har H&M, Monki og flere av de "vanlige" butikkene.  Utenfor finner man Carlings, Bik Bok, og fine Weekday.
 • Weekday er den perfekte butikken for den som ikke har så høyt budsjett, der finner man jeans i alle former, som ligger mellom 300 og 500 kroner, i tillegg til masse annet fint! En av mine absolutte favorittbutikker.

Photobucket

Vintage / Retro:

 • Jeg anbefaler alle å ta turen gjennom Skostredet, hvor det er søndagsmarked hver søndag. I skostredet finner man en del småbutikker som selger forskjellig nips, alt fra vinyler til t-skjorter.
 • Om man går gjennom Skostredet, kommer man ut i Kong Oscar's gate, tar man til høyre der, får man butikken Tilsammans på venstre hånd, der finner man masse vintage klær, og en del retro inspirerte klær, absolutt verdt et besøk!

Musikkbutikker:

 • Skal man ha musikk, anbefaler jeg Apollon som ligger i Nygårdsgaten mellom Acne og Pepper 2. Jeg tror ikke man finner kulere musikkbutikk noen steder i verden, og Einar "Engelen" og Tor som jobber der har mer musikkunnskap enn man kan forestille seg. De har CD'er, vinyl, DVD'er, blader, og litt merch som T-skjorter og plakater. Men dette er ikke butikken man går i om man skal ha det nyeste av Rihanna, her er det hovedfokus på rock, pop, punk, osv.

Photobucket

 • Man finner også Platekompaniet på Torgallmenningen, hvor man finner det meste av ny musikk, i tillegg til filmer og spill.

Cafeer:

 • Skal man ha seg en kaffe, må dere Dromedar som ligger i Strandgaten. Der har de supergod kaffe, og har også hørt rykter om en fantastisk gulerotkake.
 • Skal man ha frokost eller lunsj, anbefaler jeg focaccia på Godt Brød, som man finner i Vestre Torvgate rett ovenfor Torgallmenningen.
 • Man kan også gå på Café Opera og spise sandwich, greie priser, og god mat!
 • Roter du deg bort i Marken, som er en gate mellom politistasjonen og togstasjonen, er Café Capello verdt et besøk, med hjemmelaget kake og retro interiør.
Restauranter:


 • Det stedet jeg spiser mest i Bergen, er Brød og vin på Vektertorget, i en sidegate i Nygårdsgaten. De har kinamat, og prisen ligger på rundt en hundrings for en middag. Anbefaler ALLE og prøve pepperbiff, en klassiker!
 • I lokalet vedsiden av finner man Kafé Spesial, hvor de har byens beste Pizza. De har også et helt sinnsykt utvalg av Øl.
 • Om man går fra Torgallmenningen, over Fisketorget, og opp forbi på venstre side av Kjøttbasaren og i første sidegate mot venstre finner man den indiske restauranten Maharaja, som har Bergens beste indiske mat, anbefales på det varmeste! Den ligger i Rosenkrantzgaten 5.

Utesteder:


 • Når det kommer til utesteder er jeg ganske grønn, ettersom jeg bare følger etter der vennene mine skal. Men jeg liker Garage, som også ligger i Nygårdsgaten. De spiller hovedsakelig rock, og har ofte konserter. Av band som har spilt der kan jeg nevne Turboneger, Muse(!!), Libertines, og mange fler. Hver tirsdag er det Wineyard der, hvor de selger vinflasker for rundt 150 kroner. Det er som regel stappfullt, og man bør ikke være der senere enn åtte om man har lyst å sitte. Det er 18 års aldersgrense søndag til torsdag, fredag og lørdag er det 20.


KOMMER TIL Å LEGGE TIL MER HER ETTERHVERT SOM JEG KOMMER PÅ, KOM GJERNE MED IDEER!

Wednesday, August 10, 2011

Pepper

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tok med meg kamera i dag og knipset noen bilder etter stengetid. Det er altså her jeg befinner meg når jeg ikke er på Acne. Jeg har forøvrig forelsket meg i noen silkebluser fra T by Alexander Wang, så nå syns jeg egentlig at lønnen bare kan komme, må jo tross alt ha klær jeg kan bruke på jobb?! 

Jeg liker at jeg kan rettferdiggjøre alle mine fremtidige kjøp sånn, på Acne kan jeg KUN gå i Acne, og på Pepper kan jeg kun gå i merker derfra. Hello Acne, T by Wang, og The Local Firm jeans. Vi skal nok komme godt overens.

Monday, August 8, 2011

News

Photobucket

Ny singlett og Acne paper. Armbåndet har jeg fått av min kjære Henrikke, som kjøpte det i India. Nå har jeg vært hjemme fra jobb en liten time, før det bærer ut igjen senere for å gå på personalmøte. Og i morgen, er det tidlig opp for... å gå til tannlegen! Heldig, heldig. Etter tannlegen er det jobb, og etter jobb skal jeg forte meg hjem, før jeg skal ha kake-besøk i samarbeid med Ikea!! Kan fortelle mer om det siden. Ha en fin dag!

Jeg holder forresten på å lage en Bergens-guide på forespørsel, så om noen har noen forslag til hva som bør være med, enten det er utesteder eller butikker, legg igjen en kommentar!


Photobucket

Sunday, August 7, 2011

London Calling!!

Photobucket

Mandag 19. september, setter jeg meg på et fly mot London sammen med Katrine og Kristine, og blir der i en uke! Jeg har så mye reisefeber at jeg får vondt i magen! Jeg skal spise engelsk frokost på en liten café, handle på Topshop og American Apparel, og masse masse mer.

Så nå trenger jeg tips fra dere, hva man bør gjøre i London? Hvilke marked bør jeg besøke? Hvor får man en fantastisk middag, hvor får man de beste drinkene? Hvor går man ut for å danse? Hvor går man for å sitte og slappe av og høre kul musikk? Jeg tar imot alle tips med åpne armer, og stor takk!

Saturday, August 6, 2011

Working girl

Photobucket

Klærene er samme som fra forrige antrekkspost, cardigan, bukse og sko fra Acne, veske fra Alexander Wang.
 
Jeg elsker å ha god tid om morningen! Nå har jeg allerede vært oppe i to timer, og vært ute og kjøpt meg en god frokost. Om tre kvarter er det jobb. I kveld skal meg og min kjære ut til Kristine på tapas, før det blir en liten tur ut. Lenge leve lørdager! Håper alle får en fin lørdag, enten dere jobber, har fri eller er på ferie. Det skal hvertfall jeg!

Friday, August 5, 2011

Her jobber jeg!

Photobucket

Her jobber altså jeg! Eller, tre til fire dager i uken, de resterende timene skal jeg være på Pepper. Begynner å komme litt inn i rutiner og sånt, og i dag åpnet jeg alene, flink! Merker allerede at det kommer til å bli skamdyrt å jobbe der.

Begge butikkene har så ufattelig mye fint! På Pepper har jeg blant annet funnet meg en superfin bukse fra The Local Firm. Og tør ikke engang tenke på handlelisten på Acne, som består av skinnbukse, flere enkle singletter og t-skjorter, gensre, skjerf, lommebok, og ikke minst, flere par sko. Hei fin garderobe, hadet mat på bordet.

Photobucket

Denne hyllen har jeg så lyst på hjemme at jeg får helt vondt inni meg! Den er så fantastisk fin, Bare synd at den er spesialprodusert av Acne til butikkene, ellers hadde den stått øverst på møbel-ønskelisten! Får vel bare drømme om den.

bloglovin

Wednesday, August 3, 2011

03.08.2011

Photobucket

Cardigan, jeans og bukse fra Acne, veske fra Alexander Wang.

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb, har vært på Acne, og litt på Pepper. I morgen skal jeg åpne alene for første gang! Tror det kommer til å gå veldig greit, så flink som jeg er! Resten av dagen skal jeg bruke på å ligge på sofaen i koma. Hadde tenkt å vaske gulvet, men DET, får vi se på.

bloglovin

Tuesday, August 2, 2011

Denim

Photobucket

Singlett og jeans fra Weekday. Nå, sove.