photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Sunday, November 27, 2011

Hvis jeg kunne velge...

Photobucket

Hadde jeg sett ca sånn ut i dag. Mest sannsynlig ender jeg opp i knæsjrosa morgenkåpe på sofaen, men hey, det er jo søndag. Og ikke bare en hvilken som helst søndag, men første søndag i advent! Tradisjonen tro skulle jeg egentlig bakt mine berømte julekjeks i dag, men både meg og min bedre halvdel Katrine er så blakk at vi får vente med julefeiringen til onsdag, når lønningen tikker inn på konto. Da skal det feires!

Yes please

Gi meg...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sene sommerkvelder med fine venninner,

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Solbrune bein og korte dongerishortser,

Photobucket

Photobucket

En tur til London med verdens beste venninner,

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Konserter med fantastiske artister,

Photobucket

Og når du er i gang, kan du jo gjerne gi meg dette også. Det er jo snart jul!

Saturday, November 26, 2011

Danko Jones

Photobucket

Photobucket

Var på Danko Jones konsert i går kveld sammen med min kusine, gøy! Har sett de en gang tidligere, men det er fem år siden. Fem år. Følte meg plutselig dødsgammel! Så i dag er det lørdag, og jeg skal ikke gjøre noe som helst, utenom å spise store mengder med brownies og kinamat, og se mange filmer. Sånne lørdager er de beste. Åh, så deilig!

Photobucket

Thursday, November 24, 2011

London

Photobucket

Da er jeg hjemme igjen i Bergen etter noen dager i London, fine byen! Er vel kanskje på tide å fortelle at jeg flytter til London på nyåret sammen med mine kjære venninner Katrine og Kristine Det har vært snakk om det en stund, men nå er det bestemt. Så jeg trenger kanskje ikke si at jeg gleder meg? Jeg er mildt sagt super giret! Så nå er det leilighet- og jobbjakt som gjelder.

Photobucket

Saturday, November 19, 2011

19.11.2011


Gjett hvor jeg er!

Friday, November 18, 2011

17.11.2011

Photobucket

Skjerf og bluse fra Acne, blazer fra H&M, skinnbukse fra Selected, og veske fra Alexander Wang.

Kom nettopp hjem fra en helt fantastisk Major Parkinson konsert på Garage med min kjære Katrine. Om du ikke har hørt om de er det på høy tid at du sjekker de ut, uten tvil et av Norges beste band. Nå er det en dag til med jobbing, før det er helg! Åh, så fint det skal bli!

Sunday, November 13, 2011

12.11.2011

Photobucket

Meg i hatt fra marked på Gran Canaria, bluse fra H&M, og bukse fra American Apparel. Katrine i hatt og bukse fra Bik Bok, og bluse fra Filippa K.

Og nei, vi gikk ikke sånn ute. Vi gikk med svarte klær begge to, men droppet hatten. Hadde blitt litt vel matchende. Og Katrine er egentlig ikke en dverg heller, kun når hun går uten sko og jeg går i høye hæler. Var en koselig kveld ute i går, også hjem til nattmat, skive med leverpostei. Hadde gjort seg med en burger, men her ble det en grovbrødskive og et glass melk. Hurra for sunn norsk ungdom!

Jeg har hørt at det visstnok er farsdag i dag, så, gratulerer med det da pappa! Min farsdag skal tilbringes sammen med verdens beste Henrikke, som er hjemme fra Trondheim i helgen, OG som har bursdag i morgen. Har ikke sett hun på en halv evighet, så det blir bra!

Saturday, November 12, 2011

Feeling blue

Photobucket

Skjorte og shorts fra Acne.

Åh, jeg ser så sur ut!! Men jeg er ikke det, for nå er det helg! Jeg syns dere skal bruke helgen på å følge meg på Twitter, do it.

Friday, November 11, 2011

The Strokes

Photobucket

Et av bandene jeg hører mest på for tiden, The Strokes. Åh, tror ikke de har en eneste sang som ikke er fantastisk. Julian Casablancas, jeg tror jeg elsker deg.

Thursday, November 10, 2011

10.11.2011

Photobucket

Skjerf, jakke, genser og bukse fra Acne, sko fra Converse. Arbeidsuniform.


Åh, tenk da, at vi er i November, og at jeg kan gå med skinnjakke og Converse! Hurra for global oppvarming!

Tuesday, November 8, 2011

Ombre?

Photobucket

Photobucket

Det ble ikke pastellfarget hår, får heller ta det siden. Endte opp med en god gammeldags hjemmebleking av tuppene, sånn at min naturlige ettervekst kom enda bedre fram, og jeg ble fornøyd med resultatet. Tenke seg til at det er blitt fint og sosialt akseptert med ettervekst!

Wednesday, November 2, 2011

Give me a head with hair, long beautiful hair

Bilder lånt fra Pernille.

Merker jeg er klar for litt forandring på hårfronten. Det blir nok ikke pastellfarget med det første, men hadde kanskje gjort seg med litt lysere tupper? Nå er ikke jeg særlig flink å fikse hår, så om noen har noen ideer til hvordan jeg kan gjøre det, er det bare til å skrike ut! Og jeg vet selvfølgelig at det beste alternativet er å gå til frisør, men, det er ikke et alternativ. Jeg foretrekker en god gammeldags hjemmebleking.

01.11.2011


Kåpe fra Weekday, skjerf, genser, bukse og sko fra Acne, veske fra Alexander Wang.

Jeg klarte å knipse noen ganske uklare bilder av meg selv i speilet på jobb i går, som jeg forresten ser skal få en runde med støvkluten i dag. Nå ligger jeg i sengen og angrer på at jeg spiste opp alle kakemennene i går! Heldigvis har vi julebrus og sjokolade, breakfast of champions.