photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Sunday, January 29, 2012

29.01.2012

Jeg føler nesten at dagene her går i ett, jeg gjør så mye samtidig som jeg gjør ingenting. I går startet vi dagen i Soho, og endte opp i Camden. Og i dag endte vi opp på en café i Notting Hill. I morgen skal jeg på mitt første personalmøte på Monki, og treffe noen av de andre jeg skal jobbe med, før jeg begynner for fullt mandag om en uke. Så den kommende uken skal jeg prøve å få til enda fler cafébesøk, byturer, og sightseeing så jeg blir litt kjent med byen.

Photobucket

5 comments:

 1. åh, du er så heldig som bor i london! :) heldig jenta!

  ReplyDelete
 2. Fint bilde! Elsker pastellbyggninger.

  ReplyDelete
 3. Så gøy! Kos deg i fine London :)

  ReplyDelete
 4. så gøy at du har flyttet til London! lykke til med alt :D kos deg.

  ReplyDelete
 5. Det høres fantastisk ut! :) Fint bilde!

  ReplyDelete