photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, January 19, 2012

London


Klokken er nå 02.20 på natten, og i morgen/dag flytter jeg til London. Jeg har nettopp børstet knekkebrødsmuler ut av sengen, og ligger å stirrer rundt i rommet mitt, som fra i morgen av ikke er mitt rom lenger, mens jeg hører på Lana Del Rey. Nesten alt er pakket og klart, og det gjenstår bare å få noen klær fra tørkestativ og ned i kofferten, så er jeg klar. Samtidig som jeg er uklar. Er gjerne begrenset hvor klar man blir for å forlate både familie og venner for å flytte til et nytt land, alene. Men så er jeg også dritklar!!

Jeg tror det blir fint, jeg. Eller, jeg vet det blir fint! Det er jo London, har drømt om å flytte dit siden jeg var 14 år. Også gjør jeg det faktisk! Men nå er jeg nervøs. Men jeg vet egentlig ikke. Jeg er iallefall trøtt. Og spent. Heldigvis blir Katrine med meg i helgen, hvis ikke hadde jeg nok grenet og ropt på elgen på flyplassen. Hun redder dagen.

Nei, nå er klokken blitt 02.44, og det er på tide å prøve å sove litt. Snakkes i London da!

11 comments:

 1. Hei! Jeg digger bloggen din, jeg skal selv flytte til London om noen uker og jeg bare lurte på om du hadde noen tips med tanke på å finne et sted å bo.Jeg ble så satt ut av standarden på leilighetene der!

  ReplyDelete
 2. Allerede!! Omg, så kult hehe :) lykke til med flyttingen!

  ReplyDelete
 3. Herrefred så heldig! Masse lykke til! :)

  ReplyDelete
 4. det blir sikkert kjempekult! misunner deg :)

  ReplyDelete
 5. normalt å være nervøs, da. det hadde iallefall jeg vært. det blir nok dritbra. lykke til i london!

  ReplyDelete
 6. Gleder meg til å følge deg i London, jeg! Masse lykke til, søta :)

  ReplyDelete
 7. Hei! Jeg gjorde nøyaktig hva du gjør nå for et år siden og det var tidenes beste opplevelse. Og et lite praktisk tips, om du ikke allerede har skaffet deg en britisk bankkonto, skaff deg det så fort som mulig + gå til Loyds istedenfor hbsc, for der slipper du å betale avgifter! Masse lykke til, London er en fantastisk by :)

  ReplyDelete
 8. Sikkert ikke nyheter for deg, men så gøy å se deg her. :)

  http://www.company.co.uk/high-street-edit/off-the-rails/london-street-style-fashion-january-blues-reds?page=2

  ReplyDelete
 9. Så heldig du er. Lykke til i London!

  ReplyDelete
 10. Lana: Hei! Beklager for sent svar! Det er dyrt å bo i London i forhold til hva man tjener, så blir gjerne ikke noe luksus, hehe!

  ReplyDelete