photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, January 12, 2012

Wineyard

Photobucket

På tirsdag stakk meg og Katrine på Wineyard, der vi traff på loverboyen hennes og kompisen hans. Det var en vellykket kveld, som ble avsluttet med verdens beste burger! Dagen i dag har blitt brukt til å pakke ned livet mitt i esker, samtidig som jeg har stresset litt over at jeg nå går inn i min siste uke i Norge. SHIT!

Photobucket

1 comment:

 1. Jeg har ikke sjekket ut wineyard enda, men det må absolutt gjøres snart. Bare så synd at jeg må på jobb hver onsdag...

  ReplyDelete