photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Friday, October 19, 2012

Afternoon Tea @ Sketch


For et par uker siden, fikk jeg forsinket bursdagsgave av Emma, afternoon tea på Sketch. Lokalene var helt fantastiske, og det samme var maten. Ble heller ikke lite begeistret når jeg så at toalettene var inni egg, istedetfor båser. Da måtte jeg frem med fjortisfaktoren og opp med kameraet, og kjøre på med klassiske do-bilder. Så om du noen gang er i nærheten av Regent Street med litt for mye penger, anbefaler jeg så absolutt "Afternoon tea" på Sketch!
//

A couple of weeks ago, Emma brought me to Sketch as a belated birthday present. The place was amazing! The food, the interior, and the egg shaped toilets. So if you ever find yourself in Regent street, with a little too much money on your hands, I highly recommend the "Afternoon tea" at Sketch.
Jakke fra Topshop, veske fra Alexander Wang, skjerf og bukse fra Acne.
Jacket from Topshop, bag from Alexander Wang, scarf and trousers from Acne.

2 comments:

 1. for et herlig sted! frister med en tur bare for å se toalettene. elsker bildene dine. så uslepne og ekte synes jeg. og deilige farger. hvordan får du sånn flueøyeeffekt som på nest siste bilde? kan du avsløre?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei du! Tusen, tusen takk!:) Effekten er faktisk fra en liten plastikk-dings som jeg fikk med et Monki magasin. Aner ikke hva det heter, men blir nesten som et forstørrelsesglass med noe mønster i som man holder foran linsen, og vips! Ikke særlig til hjelp jeg da, haha.

   Delete