photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, October 21, 2014

DAY OUT

Throwback to some day in September, walking around central London with my boyfriend in matching boots and skinny jeans. My Dr Martens lifetime boots are probably one of my best buys ever - just the fact that they've got a lifetime guarantee is amazing! If I wear them out, they'll repair them or replace them, how good is that?! A bit pricier than a normal pair, but well worth every penny. They'll keep me comfortable and cool until I'm eighty.

 photo 06860002.jpg

 photo 06860003.jpg

11 comments:

 1. Må kjøpt meg ett par dr martens boots :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et av de beste kjøpene jeg noen gang har gjort! Bruker de så og si hver dag, både på jobb og i fritiden. Kan ikke få anbefalt de nok!

   Delete
 2. Er helt fullstendig enig! Er superfornøyd med mine Dr martens sko. Har bare hatt dem i noen år, men de mine vintersko, regnsko, høstsko og vårsko. Helt fantastiske!

  ReplyDelete
 3. Wow -livsstidsgaranti? Kanskje jeg må kjøpe meg et par..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er så absolutt verdt det - litt stiv pris, men med tanke på hvor lenge det varer er det en investering!

   Delete
 4. Ugh, klarer ikke gå med Docs, ender alltid opp med masse gnagsår :( Men dere er et rimelig kult par!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lifetime skoene er ikke polert og skinnende sånn som de klassiske, men en del mykere i skinnet. Hadde hørt skrekkhistorier om blemmer og faenskap hos andre som gikk inn de klassiske, men fikk ikke et eneste gnagsår av disse her - helt utrolig!

   Delete
 5. Så kule bilder! Har tre docs hjemme, men har bare klart å gå ut ett av parene. Og det er de vinter docsene. Har du noe tips til hvordan man kan gå ut docs?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk for det! :-)

   Jeg gikk med mine docs så og si hver dag etter jeg fikk de, og hadde egentlig ikke noe problemer med å gå de inn. Lifetime skoene er ikke polert og skinnende sånn som de klassiske, og de er en del mykere i skinnet. Det har nok mye å si for hvor fort de mykgjøres og blir behagelig. Jeg har derimot hatt andre sko før som har vært helt j*vlig å gå med ganske lenge, så da plastret jeg beina godt hver morgen, og hadde med meg både vanlig plaster og gnagsårplaster i vesken. Alt går til slutt! Så kjør på med plaster, og ta deg en fjelltur, så går det nok, hehe.

   Delete
 6. solgte mine docs, jeg var ikke kul nok, men du derimot, du rocker i dem :)

  ReplyDelete
 7. åh, London + docs + engangskamera = perfekt kombinasjon!!

  ReplyDelete